​Saml nætter og få bonus

​Se mere - klik her​

​COVID 19

Se mere / rea​d more

​Online Booking IS DOWN - Contact please on phone for booking 22 20 50 80

Fleksibelt og moderne hotel

​Hotel Gudenå er et moderne hotel, hvor du som gæst kan reservere værelser online via selvbetjening fra internettet eller ved ankomst direkte på hotellet. Det giver vores gæster en stor fleksibilitet, da de har mulighed for at ankomme døgnet rundt.


​Ankomst fra kl. 14.00 og senest indtjekning er kl. 02.00 - da maskinen skifter til næste dag, herefter kan man ikke bruge sin bestilling.

Kommer man efter kl. 02.00 mister man sin reservation.


​Ønsker man hjælp med indtjekning på tjek in maskinen - kan dette ske hvis det er aftalt før ankomst.

Oprindeligt blev Hotel Gudenå bygget i 1986 og har i 2010 gennemgået en større modernisering og renovering. Hotellet er hyggeligt indrettet i lyse farver, og med en stor parkeringsplads som sikrer et let tilgængeligt hotel.

Hotel indrettet til dine behov

Alle værelser på hotellet er med eget badeværelse, frit trådløst internet, kabel-tv og el kedel – som gæst, tilbyder vi dig fri kaffe og te. 

Morgenmad:


​Hotel Gudenå tilbyder en selv betjenings morgenmad og som er åben fra kl. 05.00 til kl. 10.00 på alle dage og er med i værelses prisen.

Her tilbydes der kaffe/the - mælk - juice - diverse brød - knæk brød - smør marmelade - pålægschokolade -  ost - yuoghurt - æg ( så man kan koge sit æg i æggekoger ).

Udendørs aktiviteter

Petanque bane og udendørs bordtennisbord mm,

Hele området på vores hotel er røgfrit. Du er velkommen til at medbringe husdyr, det sker dog mod betaling af depositum.

​Høj sikkerhed

På Hotel Gudenå prioriterer vi sikkerheden meget højt, så du kan nyde dit ophold i ro og mag. Derfor er hotellet videoovervåget døgnet rundt, og der er installeret et topmoderne alarmanlæg i tilfælde af brand.

Hør mere, og bestil værelse

Ønsker du at høre mere om vores faciliteter, så ring gerne til os på telefon: 22 20 50 80. Vi ligger centralt placeret mellem Tørring, Vejle og Horsens og kan anbefale dig attraktive steder, du kan besøge i nær området.

​Shuttle service

​​Hotel Gudenå kan tilbyde at hente jeres gæster i Billund lufthavn efter aftale eller på firma adressen og sørge for transporten til Hotel Gudenå i forbindelse med et ophold.​

Firmainformation​

Hotel Gudenaa

Cvr: 40078614

Adresseinformation

Vongevej 41

7160 Tørring

Kontaktinformation

Telefon: 22 20 50 80

Mail:​ hotel@madbooking.dk

Firmainformation​

Madbooking

Cvr: 40078614

Adresseinformation

Vongevej 41

7160 Tørring

Kontaktinformation

Telefon:  22 20 50 80

Mail:​ mad@madbooking.dk 

​Vurderet 3.4 / 5 stjerner på baggrund af 48 anmeldelser på Facebook