Hotel Gudenå menu - klassikeren!

NÅR DU BESTILLER ET HELAFTEN/DAGSARRANGEMENT, SÅ STÅR VI FOR DET HELE OG DU KAN SLAPPE AF OG VÆRE KLAR TIL FESTEN.


Vi sørger for servering - borddækning - blomster m.v. efter aftale med dig.

Her er et forslag til et helaftens/dags arrangement og hvad der er med i dette.

Vores arrangementer er på 7,5 timer fra ankomst til slut.

  • Husets Velkomst drink
  • 3 Retters menu / buffet
  • Husets vin - øl - sodavand - isvand (1 glas dessertvin )
  • Kaffe/the med sødt
  • Natmad efter udvalg

​  ​
Ekstra tid kan aftales.

Priser:

1: Ovenstående arrangement med drikkevarer ( under middagen) kr. 525,00 pr. person

2: Ønskes der fri bar (under dansen) med øl - vin - vand tillæg på kr. 100,00 pr. person
​3: Avec kan til købes til kaffen kr. 30,00 pr. person
​4: Musiker og Børn under 10 år pris kr. 250,00 / 300,00 pr. kuvert
5: Inkl. fri spiritus ( vodka - gin - rum - breezer ) eller efter ønskes - pris efter aftale.

5: Der tilbydes gode priser på værelser i forbindelse med fest på Hotel Gudenå

Generelle betingelser:

Ved bookning fremsendes reservationsgebyr på kr. 3.000,00 og modregnes i endelig faktura inden festen ( ved aftenfest refunderes reservationsgebyret efter festen ).

Endelig antal personer meddeles 8 dage inden og bindende antal 5 dage før arrangementet.

Faktura fremsendes efter endelig antal meddelt og faktura betales senest dagen inden eller på dagen med dankort.


Alle priser er incl. 25% moms.

Alle priser er gældende fra 1. januar  2017

Ret til prisændringer forbeholdes.

Børnemenu og specialmenuer:

Vi tilbyder retter til allergikere, diabetikere og vegetarer.

Til børn under 10 år  kan der aftales andet menuforslag.

Hotel Gudenå menu

Forretter:

  • 2 luksustarteletter med hjemmelavet høns i asparges.
  • Kyllinge cocktail med sprød bacon, spæde salater, krydderurter og karrycreme..
  • Rejecocktail på salatbund med asparges og hjemmelavet dressing.
  • Frisk melon med seraniskinke, artiskokker, tomater og krydder urtecreme.
  • Hjemmelavet tunmousse serveret med sprøde salater, tomater og karse.
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasbund med sprød salat og bacon.
  • Oksecarpaccio med sprøde salater, høvlet parmesan, tomatpesto og oliven - tillæg kr. 15,00 pr. cov.
  • Fisketallerken med 3 slags fisk, babysalat, dildcreme og kaviar - tillæg kr. 15,00 pr. cov.
  • Chiliristede rejer på spæde salatblade, friske asparges og aioli - tillæg kr. 15,00 pr. cov.
  • Røget mørbrad med hjemmelavet æggetimbale og spinatcreme - tillæg kr. 15,00 pr. cov.


Til forretterne serveres der lækkert brød og smør

Buffet: ( 2 slags kød )

  • Helstegt kalveculotte
  • Kamfilet
  • Kylling
  • Kalkunbryst
  • Oksefilet - tillæg kr. 20,00 pr. cov.
  • Oksemørbrad - tillæg kr. 30,00 pr. cov.
  • 2 slags kartofler
  • 2 slags garniture
  • Sovs
  • Hjemmebagt brødbuffet
  • Pesto


Dessert:

  • Hjemmelavet daimislagkage
  • Hjemmelavet chokoladekage m/puré og is
  • Desserttallerken med valgfri is,kage og frisk frugt​ - tillæg kr. 15,00 pr. cov.


Natmad:

  • Suppe
  • Boller med pålæg
  • Biksemad
  • Lav selv hotdog

Firmainformation​

Hotel Gudenaa

Cvr: 30940938

Adresseinformation

Vongevej 41

7160 Tørring

Kontaktinformation

Telefon: 22 20 50 80

Mail:​ hotel@madbooking.dk

Firmainformation​

Sandvad Sognegaard

Cvr: 30940938

Adresseinformation

Vongevej 48

7300 Jelling

Kontaktinformation

Telefon: 41 16 58 89

Mail:​ sandvad@madbooking.dk 

​Vurderet 3.4 / 5 stjerner på baggrund af 48 anmeldelser på Facebook