​Fest med overnatning i perfekte rammer

Søger du det perfekte sted til at holde dit arrangement eller fest med efterfølgende overnatning, stiller Hotel Gudenå de perfekte rammer til rådighed.

I hyggelige og landlige omgivelser i Tørring mellem Vejle og Horsens er vores hotel ideelt til en fest med overnatning, uanset om det er i forbindelse med et bryllup, en julefrokost eller en fødselsdag.

Vi kan bl.a. tilbyde fest med overnatning i forb. med:

  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Fødselsdage
  • Messer
  • Personale- og firmafester
  • Jubilæer

Vi tilbyder moderne faciliteter til din fest

Efter en gennemgribende renovering og modernisering af hotellet kan vi tilbyde fest med overnatning i lyse rammer med moderne faciliteter som store lækre selskabslokaler, spændende menusammensætninger, frit trådløst internet, kabel-tv og meget mere, der kan gøre din fest og efterfølgende overnatning og ophold helt perfekt.

Hotel Gudenå råder over 25 værelser med over 90 senge. Her er alt fra enkeltværelser op til familieværelser. Vi har gjort meget ud af indretningen, som er moderne og hyggelig med fokus på alle detaljer – store som små. Så skal festen vare til langt ud på natten, eller vil du tilbyde dine gæster den ultimative festoplevelse, så book din fest med overnatning hos os.

Få ​gode oplevelser i det jyske

Med vores centrale beliggenhed er der rig mulighed for at tage ud på ture i den dejlige jyske natur, hvis arrangementet eller festen skal afsluttes med en udflugt den efterfølgende dag.

Vi stiller høje krav til god service, høj kvalitet og udsøgte råvarer, og vi arbejder målrettet på at give dig den bedste oplevelse, når det drejer sig om fest med overnatning. 

Indhent tilbud på fest med overnatning her

Ønsker du at høre mere om vores tilbud angående fest med overnatning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 22 20 50 80.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Hotel Gudenaa

Cvr: 40078614

Adresseinformation

Vongevej 41

7160 Tørring

Kontaktinformation

Telefon: 22 20 50 80

Mail:​ hotel@madbooking.dk

Firmainformation​

Madbooking

Cvr: 40078614

Adresseinformation

Vongevej 41

7160 Tørring

Kontaktinformation

Telefon:  22 20 50 80

Mail:​ mad@madbooking.dk 

​Vurderet 3.4 / 5 stjerner på baggrund af 48 anmeldelser på Facebook